четвъртък, април 23, 2009

БГ Бубка

Сергей Бубка освен със шестте си световни титли овчарски скок е известен и с факта, че е изобретил стратегията бубка. Знае се, че още в началото на своята кариера, Бубка е бил възможен да скочи шест метра и отгоре, ама защо да си стреля целия патрондаш украинската му лисица. Малко по малко, по сантиметър-два на стъпка и ето ти тебе цяла спортна кариера, медали и купи за библиотеката в хола, държавна пенсия и волга подарък.

Българският Бубка е наречен от майка си Яне, по баща Янев. Натрупал едни папки в килера и пред вратата му върволица от анонимни полицейски служители, които само нему имат вяра и мъкнат ли мъкнат сигнали. Само дето само наблюдаващите офицери от ДАНС и Яне още си вярват на тая буба. Умните хора вече гадаят кой ще е следващият злободневен проблем, с който ще адресират Яне с някоя папчица. Нека се пробваме ...

1. Боклука на София?
2. Мръсни тайни около Първанов?
3. Агентурни пикантерии около някой десен политик?

Да намирате най-малкото общо кратно? Правилно - все каузи, угодни на битието на хамстера министър-председател. Борбата е на няколко фронта, но Сергей знае, учил се е от опита на шивачките-многомашиннички и тъче ли тъче. Пък да видим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар