понеделник, април 06, 2009

Тя е жива

За вярване или не, но демокрацията е жива!!! По свой си начин, но крета ... мъждука и се опитва да свети като премазана светулка върху спирачния път на валяк. Не заради нещо друго, ами просто така е по-добре. За хамстера Станишев и кръговете мишки и плъхове около него. Наистина е по-добре.

Имаме си призната действаща демокрация, никой не може да оспори това. Имаме си и най-наглото правителство, което сме си избирали в последните години. Имаме си и най-беззъбата, импотентна и хашлащка опозиция, която можем да си пожелаем.

Някой да вижда пречки наглярите да си въртят гешефтарските завери? Опозицийката, тя милата, седнала като недокосната мома на ръба на леглото, чака. Чака сирищнишкия хубостник да насрочи дата за избори. Щото тогава на момата може да й дойде ...

Някакви стотина блогърчета се опитват да правят вятър и всеки си тръби за неговата си болка. И ето ти тебе парадокс - лайте си, блогърчета, вятъра отива в алените ни платна. Щото още веднъж доказвате, че има демокрация тука и тя е жива.

И аз съм част от тоя лай зад оградата. Пазя си територията един вид. Нямам избор защото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар