понеделник, юни 29, 2009

Резово

Кратка разходка до Резово този петък. Тихо и спокойно място, където "денят завършва с първа програма", а в единствения работещ ресторант в края на юни ... цените са като в ресторанта на хотел Луксор, Бургас.

Е, има и някои места, където цените не са обявени, защото партито е частно и само с клубни карти.






















Естествено, задължителната снимка на "съседната територия" на фона на камбаните от двора на църквата.

















И накрая същите камбани, но в по-приятен (за мен) ракурс

3 коментара:

  1. Анонимен14 юли, 2009 17:07

    Даринчо, що мойто момче одиш в такива "пущинаци" като Резово.. те не са за такива напудрени културтрегери като твоята особа..
    Това са места са хора с все още останала в някаква степен свобода в начина на възприемане на света.. Инфантилните опити на подобни ПР-чета като теб да се върнат към природата са обречени на неуспех, сам си го знаеш..
    Първо, този ресторант (вероятно имаш предвид "Панорама" има една от най-добрите кухни по Черноморието - късо меню, но с вкуснотии.. Второ, цените му изобщо нямат нищо с подобни мутрофонски обекти, като цитирания от теб хотел "Луксор"..
    Та, затуй, човъркай си безсмислените ПР-проектчета, демонстрирай просперитет пред парвенютата в клубовете в София и Сливен.. и недей закачай теми, дето хич, ама хич, не са релевантни към твоята "изтънчена" особа..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14 юли, 2009 17:09

    ... а забравих - колкото до даляна - пак нищо не си разбрал: чорбаджията на това местенце е рибар-зевзек и готви прекрасно.. и нито партито е частно, нито има клубни карти.. всичко е готин зевзелък... ама откъде такива празни кратуни-зомбита като теб да вденат подобни заигравки...

    ОтговорИзтриване
  3. Просто без коментар.

    Едно предупреждение - следващия път, в който се опиташ, скъпи анонимнико, да ми оценяваш живота или работата, с твоите коментари е свършено. Не съм длъжен да се харесам на целия свят, но ти определено вече не ми харесваш!

    ОтговорИзтриване